Betaalbarebruiloftinalmere.jouwweb.nl
Home » Taarten en bedankjes

Taarten en bedankjes

Waar gaat uw voorkeur naar uit? Bakkerstaarten en/of -cake, of customer made? Rond, vierkant, bol,  hartvormig? Enkelvoudig of plateau? Met veel versiering of eenvoudig? Hoog of laag? En wat voor smaak? Of heeft u liever vlaai of cupcakes? Ook hier weer slechts een paar voorbeelden omdat de mogelijkheden té uitgebreid zijn....

 

     

 

Bedankjes.... Vaak wordt ervoor gekozen om aan het einde van de trouwdag aan alle gasten een bedankje mee te geven. We laten hier een zeer kleine greep uit de mogelijkheden zien:

   

Een bedankje kan ook iets heel anders zijn. Bijvoorbeeld een foto van het bruidspaar van vóór de trouwdag met een persoonlijke tekst daarop. 

Wat ook een aanrader is en wat steeds meer gedaan wordt, dat is om op de laatste locatie van de trouwdag origami-duiven op te hangen en alle gasten er eentje mee te geven..... Een kleine bedanktekst kan op de vleugels gezet worden.

 Liever geen wit maar kleurig? 

 

Liever een bedankje sturen ná de trouwdag? Kies één van de trouwfoto's uit, voorzie deze van een persoonlijk bedankwoord en de gasten die aanwezig waren op de trouwdag zullen het bijzonder waarderen om deze blijvende herinnering te krijgen.....