Betaalbarebruiloftinalmere.jouwweb.nl
Home » Auto's en locaties

Auto's en locaties

Op alle pagina's van deze website komt u eigenlijk hetzelfde tegen: de mogelijkheden zijn afhankelijk van uw wensen en van uw budget, maar we kunnen hier slechts voorbeelden geven omdat de mogelijkheden TE uitgebreid zijn. De weddingplanning wordt helemaal specifiek op U gericht!!

 

Om toch ook van auto's en trouwlocaties enkele voorbeelden te tonen:


    

 

 

Voorbeelden trouwlocaties:

       

Er zijn vele trouwlocaties in Almere. Dat betekent dat ervoor gekozen kan worden om niet op het stadhuis te trouwen maar om de huwelijksambtenaar naar een trouwlocatie te laten komen en dat er aldaar kan worden getrouwd.

 

Eén van de favoriete locaties is de GateWay Diner in het Beatrixpark. Met name omdat je daar eventueel per Almere Veertje naar toe kunt gaan maar meer nog omdat er erg mooie foto's in het park gemaakt kunnen worden! 

De GateWay Diner is een unieke locatie (zelfs uniek in Nederland) en biedt vele mogelijkheden. Bij mooi weer kan er voor gekozen worden om het huwelijk àchter de GateWay, in 'de open lucht' te laten plaatsvinden. (Hier een paar foto's voor een indruk; de versiering is nog niet aangebracht.)

Helaas is de GateWay Diner failliet verklaart... Hiermee zijn de mogelijkheden voor activiteiten binnenshuis voorlopig helaas niet mogelijk. In overleg met andere horeca-eigenaren zijn activiteiten buitenshuis nog steeds wèl mogelijk.